Wie? Françoise van Schie | atelier KeiLief

Cursus Collage maken of Boetseren in Utrecht

Françoise van Schie grafisch & keramisch ontwerper, is gefascineerd door natuur: vormen, patronen, gedrag, eigenschappen of verschijning vormen van plant & dier, kortom schoonheid die we overal kunnen waarnemen. 

Onder haar label KeiLief runt ze als 'zoo director' een dierentuin met robuuste keramiek avatars en collage creaturen. Haar sculpturen zijn uniek stukken, die ze ontwerpt en handmatig maakt. De collage schepsels zijn zowel analoog, digitaal als mixed-media. Iedere keramiek KeiLief heeft een eigen ‘ik’ en je krijgt een beknopte karakterschets mee bij adoptie.

Ze organiseert workshops in haar atelier voor zowel keramiek als collagekunst.

Het uitganspunt voor alle workshops is: Blij worden van creativiteit en het verleggen van jouw persoonlijke creatieve grenzen. Elke les is zorgvuldig opgebouwd, waarbij de opdrachten steeds uitdagender worden. Je krijgt  inspirerende voorbeelden en opdrachten om je te prikkelen. Echt gaaf wanneer zo'n uitdaging ervoor zorgt dat de creative knop 'aan' gaat, niet nadenken maar doen. De opdrachten zijn kaders, bedoelt om je richting te geven, de uitkomst is voor ieder heerlijk anders. Cursus groepen zijn klein en er is veel ruimte voor individuele aandacht.  

groen,collage,detail,schaar,blad,plant,knip

WORKSHOP

collage kunst

info
keramiek,koper,anemoon,zee,huid,detail

WORKSHOP

keramiek

info
keilief,kunst,uranuscultuurlab,lageweide,utrecht

ATELIER

utrecht

info

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluit